Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Muuta tarinaa

K-pentujen kuulumisia :)

29.12.2011, hani

Minäpä avaan tähän ketjun johon voimme kirjoitella K-pentujen kuulumisia. Minä voin kirjoittaa tähän mitä olen kuullut ja mitä kotona oleville kuuluu ja te muut voitte kirjoittaa tuohon kommenttiosiion 🙂 Itse pyörin tuolla fb;ssä, mutta koska kaikki eivät siellä ole niin tälle saattaisi olla tilausta 😉


6 vastausta

 1. hani sanoo:

  Anna-Liisa olit kirjoittanut tähän viestin, jonka siirsin tuonne foorumille 🙂

 2. Heli ja Roni sanoo:

  Kiitos,,,palaan ensivuonna asiaan.Mielelläni seuraan ja vaikka minulla ei ole kasvattianne voinen kait joskus jotain kommentoidakkin?
  Hyvää Uutta Vuotta kaikille teille.Halit!

 3. hani sanoo:

  http://www.foorumi.info/tassukerho/viewforum.php?f=1

  Tässä Heli vielä suora linkkikin sinne 🙂

 4. hani sanoo:

  Hei Heli! Olen avannut foorumin mihin voit kirjautua ja kirjoitella itsekin kuulumisianne. Katsopa tuolta kotisivujemme etusivun sivupalkista ihan alimmaisena on sellainen kohta kuin tassukerho foorumi. Näpsäyttäpä sinne mukaan 🙂 Poistan tämän jutun tästä myöhemmin 🙂

 5. Heli ja Roni sanoo:

  Meille ainakin tää on hyvä juttu seurailla.Kiva.

 6. Ansku, Inkan äippä sanoo:

  Inka – GP Kuurankukka – lähettää aluksi paljon terkkuja kaikille ja koko perheen voimin toivottelemme mukavaa alkavaa vuotta!
  Meidän ipana (karvavauva, reuhupuntti, hömpänpömppä jne. muutaman lempinimen mainitakseni) reissasi tänään ekaa kertaa farmariauton takatilassa, kun käytiin rokotuskeikalla. Eilen kyllä kuivaharjoiteltiin pihassa pysäköitynä olevassa autossa hetken verran ja hyvinhän tuo sujui molemmilla kerroilla. Rokotuksesta Inka ei ilmeisesti tiedä mitään, koska eläinlääkäri kippasi pienen nyrkillisen herkkuraksuja nenän eteen, ennenkuin pisti. Ja Inka ei tosiaankaan ole nirso, jotta namnam. Sen verran reissujännitys kuitenkin pentusen voimia velotti, että parin tunnin unet napattiin reissun päätteeksi.
  Luonteeltaan Inka on osoittautunut perusrauhalliseksi vaikka tietysti penturiehunnassa on hyvinkin lahjakas. Kolmen lapsemme aiheuttama elämä ei tyttöstä häiritse, kun on jotain kiinnostavampaa kuten päiväunet tai keppien kantaminen pihalla tai varsinkin ruoka-aika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *