Lainaa.com

Muuta tarinaa

Omituinen asiakas :D

14.04.2011, hani

Nuppu kävi eläinlääkärissä kontrollissa, koska omituinen epäileväinen omistaja kasvattaja halusi katsoa etupään. Kaikki ainakin nyt ok (allekirjoittanut on edelleen epäileväinen 😉 ). Tyttöhän liikkuu koko ajan hienosti ja sen suhteen ei ongelmia. Koska etujalat kuitenkin ovat omistajan mielestä jotenkin erilaiset niin sovittiin, että kuukauden päästä käydään vielä kontrollissa. Näiden allekirjoittaneen mielestä omituisten etujalkojen vuoksi osittain Nuppu jäi myös kotiin, koska en halunnut luovuttaa tyttöä ellen ole aivan varma, että kaikki on ok.

Nupun lonkat kuvattiin myös ja näyttäisi tulevan hyvät kuulemma ja polvet myös ok 🙂 Ell mielestä siis tilanne nyt hyvä ja ilmeestä päätellen minä olen yksi hänen omituisimmista asiakkaistaan 😉

Olen sellainen, että en halua luovuttaa eteenpäin pentuja joiden terveydessä epäilen olevan jotain omituista. Niinpä kotiini jääkin nämä epäilyksen alaiset ja mahdolliset jalostuksesta ulos olevat koirat ;D mutta toisaalta koirat ovatkin lemmikkejä eivätkä mitään jalostusesineitä. Saan olla kuitenkin tyytyväinen, että enemmistö pennuista on terveitä ja perheet ovat saaneet nauttia näistä pennuista täysillä. Aina onkin ihana kuulla, miten pentuja rakastetaan ja kuinka perheet ovat tyytyväisiä koiriinsa. Se kannustaa jatkamaan ns. jalostusta.

Tällä lyhyellä ajalla, mitä olen tätä ”hommaa” tehnyt, olen oppinut todella paljon. Nyt ymmärrän viisaan Elviksen kasvattajan sanat, kun hän aiemmin sanoi, että ”tästä oppii koko ajan lisää eikä koskaan ole valmis”. Ja koska tykkään laskea leikkiä ja viljellä huumoria, niin pitää tähän laittaa vielä toisen viisaan ja ihana ihmisen sanat eli eläinlääkärimme ”kasvatustyö on hullun hommaa”.
Olen sitä mieltä, että tätä pitää tehdä sydäntä ja järkeä kuunnellen ja luontoa kunnioittaen 🙂

Pisara on keksinyt, että aidan toisella puolella olisi kiva juoksennella ja on karkaillut aidan ali. Tänään Ari korjasi aidan ja nyt tyttö on pysynyt aidan sisäpuolella.

Kurja omistaja vaan teki aiemmin aina Pisaran elämän surkeaksi 😉 heittelemällä herkkuja muille koirille aidan sisäpuolelle ja siitäkös tytölle tulee hätä, että mistä pääsis takaisin ;D Kaikenmaailman kieroja ihmisiä sitä onkin 😀


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *