Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Tapahtumat

Pentutreffit/karvapäivät 2013

15.04.2013, hani

Hei kaikki 🙂

Jos sitä taas mietittäisiin jonkin sortin pentutreffejä/karvapäiviä kesäkuulle tai heinäkuulle esim. erkkarin yhteyteen?

Olisko viikonloppu ehdotuksia mitkä sopis kenellekin ja olisko yleensäkään kiinnostusta koko asiaan.

Porukan koosta riippuen meilläkin voi osa majoittua, mutta hotellitason majoitusta en takaa edelleenkään 😉

Ehdotan, että mentäisiin sillä kaavalla, että aloiteltaisiin n. klo 12 karvanlaiton ohjauksella -kotitrimmaus/näyttelytrimmaus?  Ne jotka ei halua osallistua karvatapahtumaan, voi tulla sitten myöhemmin eli esim. klo 15-16. Tätä voidaan vielä hioa sen mukaan miten kiinnostusta syntyy.

Trimmaus aikaan ei kannata käyttää koiran pesuaikaa eikä kuivausta, koska silloin päivä täyttyisi täysin sillä, mutta voin toki ohjeistaa senkin ja tehdä vaikka monisteet mukaan vielä. Siis koirat pestynä ja selvitettynä trimmiin.

Mikäli porukkaa kiinnostaa niin voidaan käydä myös näyttelyissä seisottamista ja liikuttamista lyhyesti läpi jossain välissä?

Ruoka ja muut systeemit katsotaan osallistuja määrän mukaan.

Ei muutakuin mielipiteitä ja kommentteja tähän ketjuun ja sori, mun täytyy hyväksyä teidän kommentit joten siksi ne ei näy heti. Yritän kyllä käydä täällä usein. Että älkää hätääntykö jos ei heti näy kommenttinne.


21 vastausta

 1. Päivi Rinne sanoo:

  16.6 sopii, mutta tullaan vaan päiväseltään 🙂
  Mä halaisin opetella trimmausta!!

 2. hani sanoo:

  Kasvattien perheenjäsenet ovat tervetulleita, niin ihmis kuin koiramuodossakin, joten voit ottaa Pia mukaan Manun ja Lillinkin.

 3. Ansku sanoo:

  16.6. sopii oikein hyvin. Trimmausta tulen mielelläni ”luuraamaan” vaikkei Inkassa taida trimmattavaa tuolloin pahemmin olla. Me tullaan päiväseltään eikä tarvi yöpaikkaa, yritän saada lastenvahdin tuolle päivälle.

 4. hani sanoo:

  KIRJOITAN ISOLLA OMAT KOMMENTTINI, NIIN PYSYTTE KÄRRYILLÄ PAREMMIN 😉

  16.6. KÄVIS SIIS MONELLE. JOS TEHDÄÄN NIIN, ETTÄ PITKÄNMATKALAISET JOTKA HALUAA, NIIN VOI TOKI TULLA TÄNNE JO 15.6. ILLAKSI JA HENGAILLAAN VAAN HYVÄSSÄ SEURASSA 🙂 TAI OLLA SUNNUNTAIN JA MAANANTAIN VÄLISEN YÖN

  MUTTA VARSINAINEN TAPAAMINEN PIDETÄÄN TUOLLOIN 16.6. ALKAEN KLO 11. KETKÄ HALUAIS SITÄ TRIMMAUSOPPIA?

  YRITÄN KERÄTÄ TÄHÄN ETTÄ KETÄ TARTTIS YÖPAIKKAA;
  PIA +EEVI
  MARI JA JANI +MANU JA RÖLLI

 5. Merja sanoo:

  Se 15-16.6.käy kun pannaan käymään ja ainakin se 16 koska en ole koskaan sunnuntaisin töissä. Joo sinne Jämsään sitten . Mietin tuossa sitä trimmaus hommaa että mitenkäs olis vaikka ma 6.5.sillon olis vapaa-päivä tai helatorstaina 9.5. muita päiviä en osaa vielä sanoa.

 6. Pia sanoo:

  16.6 Sunnuntai kävis meillekkin 🙂 Tulisimme mekin vaan päiväseltään käymään 😀 Saakohan Manu ja Lillikin tulla vaikka ne ei kuulu ns.porukoihin? Voin kyllä koittaa niitä hoitoon johonkin….

 7. Pia & Eevi sanoo:

  15.-16.6 sopii. 🙂

 8. Raija sanoo:

  Meille sopii mainiosti tuo 15.-16.6 myös 🙂

 9. Päivi Rinne sanoo:

  15-16.6.sopii meillekkin, mutta tultas vaan toisena päivänä!!

 10. Ansku sanoo:

  Me ei päästä 15.6. mutta tullaan sitten 16. päivä, jos ”tapahtuma” on kaksipäiväinen 😉

 11. hani sanoo:

  elikkä olen saanut myös tekstiviestillä pari viestiä ja toive on ettei näyttelyn yhteyteen, kun kaikki ei näyttelyistä niin perusta, joten muita päiviä mietitään.

  Kun katsoin kesänkalenteria, niin ajattelin, että laitetaan onnistumaan 15-16.6. Tämä näyttäis nyt nopeasti vilkaisten, ettei kukaan suoraan ilmoittanut tätä viikonloppua sidotuksi.

  Lähdetäänkö tällä päivämäärällä liikkeelle?

 12. Pia sanoo:

  Me oltais päästy tollon 29-30.6 🙂 Mulla on sillon kesälomaa 2 viikkoa 🙂 Mutta tietty silleen mennään että kaikille sopii.

 13. Raija sanoo:

  Koitetaan sovitella aikatauluihin siten kuin muille sopii.Pari varattua lauantaipäivää on kesäkuussa,1.6 ja 29.6,mutta muut sopii.Ihana ois nähdä!

 14. Katriina sanoo:

  Hei! Mekin ollaan edellisten vuosien tapaan mukana ellei mikään ihmeellinen pääse yllättämään! Ehdottomasti kannatan näitä päiviä ja arvostan. Itse en ole saanut ikinä aikaiseksi.

 15. hani sanoo:

  Joudun tosiaan kommentit hyväksymään roskapostisuojan vuoksi ja siksi ne eivät näy ennen hyväksyntääni, joten malttakaa pikku hetki niin kyllä ne näkyy sitten 🙂

  Itse olisin ehdottanut 8-9.6. mutta oliko näin ettei se kaikille sopinut? Tämä ehdotus siksi, etten tiedä kuinka kuntoni käy kesän myötä, kun viime kesänähän mun kunto meni tosi huonoksi kesäkuun lopulla allergioiden vuoksi.
  Jos tuo ei käy, niin voitais sitten kokeilla 29-30.6. pikkuisella varauksella eli itsekkäästi joudun sanomaan -minun kuntoani seuraten kesäkuun ajan. Tai sitten voidaan kokeilla vaikka elokuulle, jos sattuisin olla silloin kunnossa. Esim. 3-4.8.?

 16. Pia sanoo:

  Me ei noita näyttelyitä harrasteta Oonan kanssa ni mietin että jos huolit ni tultaisi kesällä ihan vaan päiväseltään käymään tän meidän lössin kanssa? Sit joskus kun kaikille sopis? Viimekesänä ei käytykään kun olin töissä kun teillä oli nuo karvapäivät ja en yhtään tiiä tästäkään kesästä että millon saa olla lomalla 🙁
  Sit tietty on eri asia jos nuo pidetään ihan omana juttuna,eikä samassa erkkarien kanssa 😀

 17. Ansku sanoo:

  Moikka! Mielellämme tullaan käymään, viikonloppuja kesästä ei vielä juurikaan ole varattuna, kun selvitään noita lomia ensin, yhdet rippijuhlat on 15.6. Karvausoppi on tervetullutta vaikka nyt lähtee karva sitä tahtia, ettei siinä paljon trimmattavaa ole 🙂 Erkkari jää väliin, nyt on sen verran matkaa, toivottavasti tulee vähän lähemmäksi seuraavana vuonna. Inka on ilmotettu toukokuun alussa Tampereelle ja Ruovedelle, enempiä näyttelyitä en taida tälle kesälle ottaa paitsi ehkä Nokian loppukesästä.
  Mutta seuraillaan, mitä täällä sovitaan.

 18. hani sanoo:

  Hei Merja ja muut 🙂 jäin myös miettimään, että haluaisitteko ehkä erkkarin yhteyteen yrittää tätä tapaamista järjestää. Kuinka moni on menossa heinäkuussa nöffien ja berhandilaisten erikoisnäyttelyyn? Voitais vaikka siellä tavata tai vaikka osaa trimmailla edellisenä päivänä täällä ja siirtyä täältä sitten tuonne erkkariin. Kertokaa mitä haluatte?

  Merja; Olet siis ilmoittanut Usvan Jämsään? Itse olen ilmoittanut Helmin sinne tosiaan. Kuopioon olen ilmoittanut Pisaran, mutta Pisaran ikävistä kokemuksista johtuen näyttelyissä keskityn tyttöön todella paljon ja muut jää sitten sivuun. Tarkoitus Pisaran käynnillä on katsoa, että onko kehät siinä vai onko tytössä vielä kehittymisen varaa sen suhteen, että saataisiin ikävät kokemukset painettua taakse harjoittelulla 🙂
  Trimmaus mieluiten paria viikkoa ennen, jos sattuu sakset lipsahtamaan 😉

 19. Päivi Rinne sanoo:

  Moi!
  Kiinnostaa kovasti!!
  Mulle ja Kurolle ei käy 8-9.6.2013, muut viikonloput kävisi 🙂

 20. Merja sanoo:

  Heips,en osaa sanoa mikä noista viikonlopuista olisi sellainen sopivin itse olen lomalla kesäkuun ekan viikon ja se viikko on todennäköisesti ainut joka ollaan koko perheen voimin yhtäaikaa lomalla joten ei ainakaan se 8.6.. Hyvä kun olet laittanut tuonne noiden näyttelyiden aikoja niin voi vähän katsoa että mikä olisi se sopivin.Tässä alkaa pikku hiljaa jännitys nousta pintaan kun Jämsä lähestyy. Soittelen niin sovitaan tuosta trimmauksesta. Olisko se sitten sen viikon alussa?
  Jännittäääääää!!!!

 21. Pia & Eevi sanoo:

  Moi,
  Kiva että jaksatte järjestää!! Mielellään tullaan mikäli päivät sopii. Tällä hetkellä ei ole mitään varattua, mutta koulujen päättäjäisviikonlopulle saattaa tulla yhdet valmistujaiset.
  Jos jostain saadaan haalittua kumivene voisimme harjoitella ”oikeasti” vepeä jos on kiinnostuneita.
  Majapaikka olisi tosi kiva kun tuota matkaa on jonkn verran.. 🙂 🙂
  ps. Kirjoitin jo yhden kommentin joka kuitenkin mystisesti katosi, joten mikäli tämä tulee tuplana nin tiedät miksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *